Logo

Over LOTarchitectuur

Charlotte Schiebroek - LOT Architectuur

Architectenbureau LOTarchitectuur is door Charlotte Schiebroek gestart in 2002.
Charlotte Schiebroek is ingeschreven in het architectenregister onder nummer 1.010501.007 en LOTarchitectuur is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32098700.


CV in het kort
Na het VWO heeft Charlotte de volgende opleidingen met succes afgerond:
• 1987-1992: Academie voor Beeldende Kunsten, Interieur architectuur, Rotterdam
• 1994-2000: Academie voor Bouwkunst, Rotterdam


Charlotte heeft gewerkt bij:
• Ingenieursbureau De Weeger, Rotterdam
• Ingenieursbureau NACO, Den Haag
• Roelf Steenhuis architecten, DelftIntegraal ontwerp


Naast architectuur, waarbij het vaak gaat om de buitenkant van een bouwwerk, is het bureau ook gericht op het interieur van de plannen. Daarom wordt er ook altijd een voorstel voor het interieur meegetekend. Zo ontstaat er een integraal ontwerp, dat een logisch geheel vormt.


OOg voor inzicht en detail


Het bureau geeft vakkundig vorm aan bouwkundige wensen van de klant, tekent de plannen voor de bouwaanvraag en aannemer en visualiseert ze met 3D computerbeelden. “We kunnen tijdens het ontwerpproces al door het nieuwe ontwerp wandelen en zien hoe de ruimtes en gevels er uit zien. Zelfs het lichtplan wordt meegenomen, zodat de aannemer exact
weet welke lichtpunten hij moet berekenen en inbouwen.” De software waarin de plannen worden vorm gegeven is het geavanceerde tekenprogramma ArchiCAD. Hiermee is ook snel inzicht te bieden in detaillering en materialisatie.


Up to date


LOTarchitectuur houdt haar architectuurkennis en specifieke vakdisciplines continu bij door het volgen van cursussen (bv. verlichtingsplan) en lezingen (o.a. bij Kade Architectuurcentrum Amersfoort), het deelnemen aan excursies en het bestuderen van vakliteratuur en websites.


Voorwaarden

LOTarchitectuur werkt onder de voorwaarden die staan vermeld op deze website.


Site by Droomlab